Arbeta här

Nu kan du arbeta som det passar dig bäst!

På AdekvatorNXT vill vi att du ska kunna arbeta på det sätt som passar dig. Vi som grundat AdekvatorNXT har egna erfarenheter av stora arbetsplatser med strikta regler. Och vi vet att det sällan skapar den bästa arbetsmiljön. Vi vill fungera på ett annat sätt. Mer frihet för dig ger ett bättre resultat för din arbetsgivare. Därför kan du välja om du vill arbeta heltid, deltid eller som frilansare. Och du kan välja att arbeta på plats hos våra uppdragsgivare, på vårt kontor eller där du själv jobbar bäst. Vi vill att alla ska trivas och må bra på jobbet och tycker att det är viktigt att göra roliga saker tillsammans.

Vi tror också att alla arbetar bättre om man kan påverka sin inkomst och få en belöning för hårt arbete. Därför tillämpar vi en vinstdelningsmodell som innebär att vi alla tjänar mer om företaget går bra.

Nu kan du få karriärtips på jobbet.

Vi som driver AdekvatorNXT har lång erfarenhet av företagande och att vara konsult. Vi har ett stort nätverk som vi arbetar med. Alla som arbetar här får bland annat en egen mentor och en plan för personlig utveckling.

Vill du arbeta på ett sätt som passar dig?

Skicka gärna din ansökan och CV till info@adekvator.se så återkommer vi när det blir aktuellt med nyanställning

Vi ser fram emot din ansökan

Välkommen